top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

pv_s

In de te verbouwen woning was de berging een ruimte die de keuken en tuin afsloot van de rest van de woning. De eetkamer aan de straatkant werd gebruikt als bureau, dus kon deze woning wel een nieuwe aanbouw gebruiken. De bouwheer had ook graag een badkamer met zicht op de tuin en een dakterras gehad.
In de nieuwe aanbouw zit er een keuken en eetkamer met zicht op de tuin. De nieuwe berging bevindt zicht nu tegen de linker buur op de plaats waar de zitkamer te breed was, zodat je vanuit de bureau, via de zitkamer zicht hebt op de tuin.
Op de verdieping werd er ook een aanbouw gemaakt met overdekte buitenruimte voor de badkamer en het dakterras. Het vele glas in de achtergevel trekt de tuin en het groendak naar binnen.
Het bestaand deel kreeg ook een makeover door gevelbekleding met houten planken te vervangen door verticale aluminium latjes en de geïsoleerde gevel af te werken met witte crepi. De strakke zwarte pan, zwarte ramen, zwarte regenpijpen en verdoken goot geven de woning een moderne look.

bottom of page